Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om . . .

 

 

För mig det blivit en fobi
och kan ej längre låta bli
fundera över pandemi. 

Kanske Gud oss ej förlåter
utan nu helt enkelt låter
digerdöden komma åter.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-23 13:17

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Inte utan att jag nuddat vid samma tanke ...
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson