Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav

Tyst vilade min längtan de skummande julivågorna kastade mig bortom.

Solen bländade brände, gjorde mig yr och viljelös.

Vilseledd, havstagen, vaknade jag strandsatt, tagen av septemberstormen.

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-23 20:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna mycket! :)
2015-08-24

    ej medlem längre
Känslan av tidlöshet, och uppvaknandet i verkligheten.
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP