Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(euthanasian cries...)


MÅNEN, röd






















visa mig vägen




till




MÅNENS LAND,





visa mig vägen




röd som blod





skilj mig från jaget





och falska drömmar,






låt mig få möta



min själs



gränslösa intighet








låt mig få vigas




till kärlek utan smärta,





invaggad




djupt försänkt i




evighetens lindor.








Månen, röd





visa mig vägen






eller skjut genast,



nu








Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-24 13:01



Bookmark and Share


  L.byström
Vackert!
2015-09-02

  Teresia Ridell
Starkt, innerligt och mycket vackert !
2015-08-28

  Mats Edin VIP
Sköna bilder!!
2015-08-27

  Ingrid Trolle
En mycket dramatisk
och berörande text
en längtan till evigheten
2015-08-25

    ej medlem längre
Känns som en allvarlig och innerlig bön. En längtan till det eviga och sanna. Bilden av en blodröd måne är stark... dramatisk och närmast apokalyptisk.
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden