Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en människa

Ni kan kalla mig beundraren.
För en beundrare,
Det är jag.

Jag står alltid utanför,
Och betraktar.
Er.
Och älskar.

Jag älskar hur ni pratar,
Hur ni Går,
Hur ni Skrattar.

Eller,
Inte skrattar.

Jag älskar era egenheter,
Som skapar,
Er.

Jag älskar era minspel.

Så ni kan kalla mig beundraren.
För en beundrare,
Det är jag.

Men kan beundraren,
Själv,
Bli älskad?

Det tror inte jag.




Fri vers (Fri form) av Durga
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-25 20:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
dyrkad, bör du bli
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Durga
Durga