Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ett bakslag

Du bad mig att förändra mig själv
Så jag blev tio år äldre,

Sedan sket jag i dig.




Fri vers (Fri form) av Durga
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-04 18:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
perfekt:)!
2016-02-15

  Alexander Gustafsson
Bra!
gillar denna.
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Durga
Durga