Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att konstatera






Jag vill vara med i livets spel

men tvingas ibland

att sitta på avbytarbänken




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2015-08-26 09:54



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Alltid bra med en paus...för reflektion. Bra där!
2015-08-30

    Bo Malte
ja ibland ser det mörkt ut...liksom på
Kameruns avbytarbänk...
2015-08-28

  Gunnel Eriksson VIP
På avbytarbänken sitter man bra
och hinner se helheten.
2015-08-27

  Teresia Ridell
Mycket bra skrivet ! (känner verkligen igen mig.., för några dagar sen var jag hyggligt "taggad" nu..har jag plötsligt blivit sjuk och ligger utslagen i soffan..:(
2015-08-27

  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2015-08-27

  Marianne Räf
Ibland, måste man vila sig å samla
krafter å ladda batterierna. Exakt så !
2015-08-27

    ej medlem längre
Glömde: eller hur?
2015-08-27

    ej medlem längre
Alla kan behöva vila, och inte är det fel att ha bättre spelare - för att ens lag ska vinna?
2015-08-27

  bittemi VIP
Så väl förmedlat ! Precis så är det
2015-08-27

  Margit Grell
Tänkvärda ord!
2015-08-26

  ellie@eliseafaros.se
Det blir så beskrivande tydligt.
2015-08-26

  Maria Sundelin VIP
Jag förstår den känslan.
Har suttit där allt för mycket
Kramar
2015-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
Det där känner man igen..bra skrivet...
2015-08-26

    Dan Myrbeck
Bra, där laddar man batterierna!
2015-08-26

    Elisabeth Nilsson VIP
På pricken taget! Ibland blir det så.
2015-08-26

  Hanna Mari Wallin
så bra skrivet

så känner jag det också ibland :)
2015-08-26

  Rise Little One
Man behöver inte vara med på allt!
2015-08-26

    ej medlem längre
Man har bra utsikt därifrån...och man hinner tänka mycket.
Bra skrivet som alltid av dig!
2015-08-26

  M.Eta
Man kan ju inte vara med på allt man vill, får gallra lite. Så sant skrivet. Kram
2015-08-26

  louisegirl
Visst är det så, ibland
Bra förmedlat!
2015-08-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det stämmer
fullt ut ibland
hinner man inte
ens göra debut
innan man
åker ut...
Så sant som
vanligt Du skrev!
Vad är vi till för
om inte med!
2015-08-26

    ej medlem längre
Som en scen tagen ur tillvaron här ..

2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP