Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

78,23 N 15,59 E

Ja, nu närmar sig båten Longyearbyen efter sin resa kring Svalbard. Jag har försökt följa dess rörelser. Min dotter är ju ombord! Ibland har fartyget, m/s Fram, lagt ut bilder från sin fasta kamera nånstans på däck. Det tycks ha varit ganska mycket mörka moln och en del dimma, så jag kan bara hoppas att passagerarna ändå kunde se mycket.
Efter en vecka utan sms väntar jag nu spänt på att få höra hur dattern min har haft det...
Där uppe har solen precis börjat doppa sig lite under horisonten nu kring midnatt, efter den långa tiden med midnattssol. Här i Göteborg har vi ju ordentligt mörkt om kvällarna nu. När jag var ute vid halv elvatiden gick det knappt att urskilja paddor och sniglar på min väg.

Följer på kartan
båtens koordinater -
snigeln jag klev på




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-27 00:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Farkosten kanske sniglar sig fram också den. Hoppas de har färdkost ombord, att den aväts vid bord samt att dotera ser till att det går härliga till.
2015-08-27

  Nanna X
Hoppas det blir ett kärt återseende :-)
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP