Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Michail Bakunin has left the building!



Stå utanför för utan objektivitet blir vi obildade i tron på det sanna

Höger vänster alla gör det björntjänster

Religiösa extremister som lurar dessa unga i sitt klister

Fackförbund som styrs av rika isterbukar sossar står och polerar deras kukar

Medans var dräng sliter och lukar och vänder på vart enda spänn för att få behålla sitt enda hem

Vakna ur ert trans och börja få distans

Det är inte svårt om ni bara sätter hårt mot hårt

Ge inte upp för med tiden kommer de besutnna att få krupp

och då kan du stolt stå upp som en tupp och gala fritt!




Övriga genrer av Rotlös främling
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-27 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rotlös främling