Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget nytt under solen

Det drar åt höger det drar åt vänster i mitten har vi bisnis män som erbjuder sina känster,
Parlamentariker och byråkrater är statens kostymkläda soldater. Samma smörja i olika kulörerer och SD står på sin lilla kant och gör honörer. Dagar blir till månader vem tar täten? Medborgarna börjar resa sig från sina säten, vi skiter i vilket! vem tar ansvar? vem är husfar? det börjar krisa vem ska vägen visa, center? Blåt? rött? är du med trött?  Vår frihet rasar samman runtom oss. Folk slås för liv och lem andra längtar hem till ett annat århundrade och här står man förundrade, När började Roms fall?




Övriga genrer av Rotlös främling
Läst 149 gånger
Publicerad 2019-02-15 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rotlös främling