Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens ämne är kääärlek

Den ända sanna kärlek är döden. Hur vi än vänstrar blir lurade av varandra
så väntar alltid liemanen och även om vi skulle försöka lura döden så är den
alltid förlåtande den skulle aldrig svika den väntar stillsamt.

det är kärlek!




Övriga genrer av Rotlös främling
Läst 265 gånger
Publicerad 2017-02-10 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rotlös främling