Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/ALTEREGAT....


förflutet? vaddå - FÖRFLUTET?




























dom säger

att det märks på mig


att jag har

ett "förflutet"





har aldrig fattat


vad dom menar




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-28 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha den var rolig. Vi har alla ett förflutet vissa mer än andra.Gillar hur du skriver.
Mvh annokas
2015-12-01

  L.byström
Bra tanke!!
2015-09-02

    ej medlem längre
Känner att här behövs ett: "förflutet son vad?" Som bl.a. skådespelare? Tycker mig känna igen scenen från bilden från filmvärlden. Jag misstänker att diktjaget här anade vad som syftades på:-)
Så förflutet kan ju både vara positivt och negativt... beroende på vad som avses.

2015-08-30

  Ingrid Trolle
När dagen är gången
är den förfluten. Somliga
människor klumpar ihop
livet i händelser och kallar
det förflutet. Jag håller
med dig i ditt stora frågetecken.
Eftersom vi lever så har vi
förflutna dagar allesammans.
2015-08-29

  Marja-Liisa Koski VIP
Jadå, du Kyreus!
Man fattar ju inte allt, ge dom på nöten istället att grubbla. Hihi…
ML

2015-08-28

  Flicis VIP
Det var en rolig tanke text.
2015-08-28

  Teresia Ridell
Kanske är det din vishet och ödmjukhet som röjer ditt hjärtas livserfarenhet..
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden