Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sa att

Du var inte tillräckligt bra för mig
Sa de, när du krossade mig
För att du gjorde mig ledsen
För det sa de, är du inget värt
Fast för mig var du allt
För mig, var jag inte tillräckligt bra
för dig, viskar jag när de inte hör.




Fri vers (Prosapoesi) av Zarah Ristola
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-28 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zarah Ristola
Zarah Ristola