Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brystet ljud

Om man är riktigt riktigt tyst
Stannar upp och lyssnar riktigt noga

Så kan man faktiskt höra sitt hjärta brista
Man kan tro att det är dramatiskt

Men det är bara ett litet ritsch, och inget ratsch
Och absolut inget bombom bom




Fri vers av Zarah Ristola
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-05 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zarah Ristola
Zarah Ristola