Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden hinner ifatt

Jag kan låtsas le
För en miljon tårar
Kan jag le en miljon gånger fler
För varje ångestklump
Kan jag svälja tre gånger mer
Men när jag låst dörren
När jag är ensam hemma
När jag inte behöver glänsa
Är det svårt att le
När jag inte behöver låtsas mer
För tiden läker aldrig sår
Tiden hinner alltid ifatt




Fri vers (Prosapoesi) av Zarah Ristola
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-31 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zarah Ristola
Zarah Ristola