Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Patetiskt skit som förtjänar textuella kastspyor...


Ombytta roller

Ser ner på dig från min bunker

Du är hjärtlös som en människa
på jakt i karriärshierarkin

Spöa mig med dina dogmer
misshandla mig med din tro

piska
viska

Skrattet ekar i kammarna
galenskapens deus ex machina

Men vad du än är
av vad du fördärvats
är du blott en fluglort med kontakter

beprövad
berövad

Så ser du mig
Jag ser dig som en distraktion
en hundskit under sulan...

Kängan i trynet -
handsydda loafers i krokodilskinn,

men börsen går ändå neråt.

Lipa lilla finansvalp:
Lipa och bli fri...

Byt blöja
blott fördröja...

din repade Mercedes,
med sönderskurna däck...

Vandra genom Bronx?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Judas Ekholm VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-29 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP