Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta emot

Syre
berör
svalg
och lungor

marken
masserar
mina
fotsulor

tanken
stimulerar
mina
hjärnceller

ljuset
tvättar
mina
pupiller

alla
ruvar de
på ett
värdefullt
mörker

förmågan
att ta emot

när jag
andas

när jag
går

när jag
tänker

när jag
ser




Fri vers av Petter Wingren
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-30 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren