Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiljelinje






Förändringens vindar slog till med förödande kraft

grunden rasade


reste mig ur spillrorna av ett krossat liv

drog en gräns mellan gammalt och nytt


tog med några skärvor värda att bevara

byggde en ny plattform




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-08-31 09:24



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Skärvor värda att bygga en ny plattform på. Känslosamt !
2015-09-16

  Teresia Ridell
Starkt berörande !
2015-09-03

  Junia VIP
Starkt!!!
2015-09-02

  Klara Ord VIP
Fint formulerat om livets villkor.
2015-09-01

  Eva Helene VIP
Så vackert och klokt du skriver!
2015-09-01

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt...alla klarar inte av att börja om...
2015-09-01

  Lars Hedlin
Stor vishet här!
2015-09-01

    ej medlem längre
Att göra det bästa av sin situation. Klokt och beundransvärt.
2015-09-01

    ej medlem längre
Ja att våga ta med skärvor är bra, man behöver påminnas ibland av det som varit, trots att det känns,
2015-09-01

  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande
Kramar
2015-08-31

  Sommarina VIP
Fint beskrivet om kraft och känslor
2015-08-31

    ADI Nehlin
Låter som du klarade något mycket tufft. Väl skaldat!
2015-08-31

  Palett
Fin beskrivning av inre kraft
2015-08-31

    GG
Bra formulerat!

Att starta om måste inte handla om att lämna allt det gammla åt sitt öde.

De sägs ju att återanvänding är mest långsiktigt :)
2015-08-31

    Dan Myrbeck
Det är nog det bästa
man kan göra av
situationen.
2015-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Man överlever trots allt. Livet går vidare, som om inget hade hänt. Fast det har hänt.
2015-08-31

  Anya VIP
Tänk om man kunde plocka de skärvor man vill och slänga resten... Ska öva på det. fint psykologiskt djup.
2015-08-31

  Ingrid Trolle
Överlevnad
2015-08-31

  Marianne Räf
Om att överleva. Streta bara på !
En fin vink om att alt nog fortsätter...
2015-08-31

    ej medlem längre
Håller
med Zavanna här
Kram
2015-08-31

    ej medlem längre
Du gör livet till en vacker mosaik. Tack för att du delar med dig.

2015-08-31

  M.Eta
Stark text, blir tagen! Kram
2015-08-31

  louisegirl
Starkt att kunna ta sig tillbaka igen <3
Bra förmedlat!
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP