Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Money, money...


KYREUS banala skrivarkurs för nybörjarpoeter (2)




























köp dig alla möjliga





$





att ha i rockärmen.








var köper man




essen?









i tex. Bejing
Moscow.
Söder
Phuket (Västra Stranden),


Riksdagen (vissa kanslier)


hos Miley Cyrus


farsan till Spears




it just goes on and on.....




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-31 17:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Essen, det är väl beläget i Tyskland?
2015-09-06

    ej medlem längre
Bra fråga att fundera över.. var köper man essen... och hur mycket kostar de?
2015-09-01

  Ingrid Trolle
Så sant. It goes on...
En bra spegel av vår
tid
2015-08-31

  Anders Nordlander VIP
man köper essen i livets tombola
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden