Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Morgondimman
finns kvar över älven
moln skuggar bergen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-01 08:20



Bookmark and Share


  bumerang
Jag förnimmer genom dina ord.
Moder Jord ger oss starka intryck.
2015-09-02

  Maria Sundelin VIP
Ett stilla mönster
Vackerhet i naturen
Vi ofta missar
2015-09-01

    Birgersdotter VIP
Fin betraktelse.
2015-09-01

    Dan Myrbeck
Bra beskrivning!
2015-09-01

  Lena K Nilsson VIP
Fin morgonbild!
2015-09-01

  limerick VIP
Skön poesi av vår haikumästarinna!
2015-09-01

  Palett
Fin levande morgonbild !
2015-09-01

  Anya VIP
Fin bild av morgonen. Håller med Marita...ser bilden framför mig.
2015-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Ser bilder för min inre syn!
Bra förmedlat om en tidig morgon.
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP