Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potemkin flyter igen

 

 

För en kväll förvandlas media kriget 

mot Ryssland till ett fotbollskrig!

 

Sverige mot Ryssland

då sporten går ihop med

NATO och EU

mot PUTIN!

 

Hoppas att det blir

oavgjort i båda matcherna!

 

Så kan de sedan skåla 

i Absolut vodka och Stolichnaya!

NATO och USA

kan samtidigt med

Jim Beam eller Jack Daniels.

 

På sin sida Atlanten!




Övriga genrer (Kåseri) av M M Mannheim VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-02 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP