Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/förlåt...?


ANTIKRUNDAN - kultur

























jag är äldre




än mig själv




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-02 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag är 31 men känner mig som närmare 41
: )
2015-09-09

  Minkki VIP
tvetydigt - barnasinnet kvar upp i åren eller ?
2015-09-09

  Ingrid Trolle
Ålder är bara en
siffra. Somliga föds
gamla medan andra
aldrig blir gamla
2015-09-03

  KYREUS of Sweden
Till sign Molnspanare nedan:
jovisst har Du
som vanligt tolkat rätt:
biologisk ålder
och psykologisk
korrenspenderar
som bekant
långt ifrån alltid.
2015-09-03

    ej medlem längre
Samma här... när jag var 20 trodde vissa att jag var 30... roligt då... men inte lika kul nu:-)
Om jag förstått dig rätt?
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden