Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den försåtliga kvinnans memoarer

En gift man är förmodligen ihop med någon.
Men det betyder inte att han är upptagen för mig.




Fri vers av empaten
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-02 23:28



Bookmark and Share


    skamfilad
scenarier menar jag ju självfallet.
2015-10-06

    skamfilad
Slugt och verkligt. Denna uppskattar jag extra mycket. Tänker mig ståtlig, sensuell dam. Du målar upp scenarior fint.
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

empaten
empaten