Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En försåtlig kvinnas memoarer 4

Jag äger en sal av män i glas,
långa rader av tillfredsställelse.
Jag äger slavar under förtrollningen
av magin mellan mina ben.




Fri vers av empaten
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-08 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

empaten
empaten