Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spontant självmord

Jag rensar ut allt jag äger,
kastar bort mina minnen,
huvudet går ändå inte att rensa.
Ifrån Trollveggen är alla räddningsaktioner förbjudna.




Fri vers av empaten
Läst 231 gånger
Publicerad 2015-10-08 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

empaten
empaten