Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skör själ jobbar med sjuka

Ett glas för att ta mig igenom dödsfall,
En halv flaska för att klara 35 fall på ett skrivbord.
Två flaskor för att orka till fredag,
en macka till middag.
En misstänksam blick på kontoret
och ett misslyckat hembesök senare.
Två försök med alkolåset,
men allt och alla går att lura.




Fri vers av empaten
Läst 214 gånger
Publicerad 2015-11-12 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

empaten
empaten