Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det räcker nu.


Aylan blev bara 3 år

När bilderna
där lille Aylan 3 år
spolas upp
död

på en strand
i turkiska Bodrum
visas

vill jag inte vara med mer.


Ska jag också fly
mina känslor
min medmänsklighet
min tro på livet
nej
det går inte

jag gråter
jag gråter
jag gråter
jag bara gråter

och vill inte vara med mer.


Läs gärna "Brevet från Kasim".






Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-03 09:39



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
medmänsklighet i sitt vackraste sken.

Djupt tragiskt detta som sker måste stoppas. hur många fler liv skall offras?


2015-09-09

  agneta pichler
Jag hoppas innerligt
att denna händelse

Kan öppna ögonen på folk
Att liv kan sparas

Så bevarar vi lilla ängeln Aylan
I våra hjärtan i ett evigt minne
Att vi och Europa måste vakna
2015-09-04

  Bibbi VIP
Fruktansvärt.
2015-09-03

  Tess74
Ja det är så hemskt och omvärlden ser ännu en gång på bara. Andra världskriget, kriget i forna Jugoslavien. Har vi inte lärt oss ett skit liksom??!
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP