Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gång . . .

 

Jag fattar det ej.
*
Ena dagen
levande,
skrattande,
skuttande,
skrivande,
resonerande,
konverserande,
undervisande,
drivande,
intellektuellt rik.
*     *     *
Andra dagen
*

Lik?




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-03 15:46

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en insikt att stångas med...
2015-09-09

  walborg
Det är så chockerande
2015-09-03

    ej medlem längre
Känner igen det där,jag har en sån dag i dag....
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson