Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompromiss ...

 

 

 

 

 

 

sakta bäddar jag in mig i

ditt tänkbara perspektiv

låter våra sanningar yttras

det känns inte längre våndas

utan tvärtom

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 141 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-05 19:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
'inte längre våndas, gott tecken!
2015-09-10

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i dina ord, som att andas ut...fint...
2015-09-09

    Dan Myrbeck
Bra för kärleken med
"våra sanningar".
2015-09-07

  Lars Hedlin
Starkt nära bra!
2015-09-06

    ej medlem längre
En kompromiss kan vara svaret på allt...
2015-09-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Trygga ord i kärlekens tecken.
2015-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar stor trygghet!
2015-09-05

    ej medlem längre
Det finns
ett djup i denna som berör ..
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One