Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtanke

Ju mer Du tänker

på Dig själv och Dina behov

ju mindre tänker Du på andra

vår värld består av många

så tänk gärna på Dig själv

men glöm aldrig bort de andra

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-03 23:13



Bookmark and Share


  Alysse VIP
en fin liten dikt med stor omtanke
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP