Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskussioner som mellan låren.

 

När värmen kommer ifrån Icke-statliga organisationer.

Frihet, jämlikhet, broderskap, kommer mellan lår?

Kläm, denna vägg är oproportionerligt lång

Höjden av denna mur måste minskas.

För att ge rummet triviala dimensioner.

Känsla att du inte kan kväva ogräs.

Ånger tar enorma lands sträckor

Som ett klumpgummi i havet.

Omvandlingens är mer oundvikligt

Drivs av sinnen i en fruktasvärd ångest.

Oroligheter dödar dig din nakenhet

Skrämmer andra köttsliga blomställningar.

Det fins många uttryck: våt, skrämmande, subtil.

Vi bor i samma träsk vita ballonger upp till himmels blå.

Deltar med önskningar, vad vi har gjort innebär aska

O vilket chans att dö så banalt.

Normal linjärt alla mäniskor har rätt att vara lyckliga

Men tät anslutning,

Human värme fördelat proportionell, pro-rata?

Till lika möjligheter tillåter inte människan.

Light On Day faller lättvindigt när bara september är det som räknas.

Vi lever förfarande under december som räknades. ”Decemberfördraget"

Hon värmer sina kalla händer med hjälp av lårbenen

Där nästan är mänskligt, dem andra gör det

Då sömnen har åstadkommit... och händer mellan benen känns tryggare.

Discussions between the thighs.
When the heat comes from NGOs.
Liberty, equality, fraternity, coming between the thighs?
Squeeze, this wall is disproportionately long
The height of this wall must be reduced.
To give the room trivial dimensions.
Feeling that you can not suppress weeds.
The withdrawal takes enormous land distances
As a rubber lump in the sea.
This transformation is more unavoidable
Powered by minds of a fear worthy anxiety.
Unrest kills you your nakedness
Intimidate others carnal inflorescences.
The fine many forms: wet, scary, subtitle.
We live in the same swamp white balloons up to the heaven of blue.
Involved with desires, what we have done means ash
O what chance of dying as banal.
Normal linear all mäniskor have the right to be happy
But tight connection,
Human warmth distributed proportional, pro-rata basis?
Equal opportunities do not allow humans.
Light On Day falls lightly when only September it counts.
We live procedure during December were counted. "December Treaty"
She warms his cold hands using the upper thigh
Which is almost human, those others do it
When sleep has accomplished ... and hands between the legs feel safer.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2015-09-04 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP