Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnens helande verkan





I går
var himmelen mörk

oro i kroppen
svårt att somna

tankarna flög på osäkra vingar
omöjliga att styra



I dag
är himmelen ljus

lugn och harmonisk
vaknade med ett leende

tankarna flyger på säkra vingar
håller kursen







Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-09-04 11:19



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starkt och mycket fint och hoppfullt skrivit!
2015-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...så fint...
2015-09-09

  Lars Hedlin
En mycket bra text
2015-09-06

    GG
Att sova på saken kan vara mer effektiv än vad man tror. Och en himmel ljus av nya dagens sol kan få saker att kännas bättre :)
2015-09-05

  louisegirl
Sömnen är a och o, gör verkligen underverk.
Fint skrivet!
2015-09-05

    ADI Nehlin
fin, fin text
2015-09-05

  StinaJ VIP
Bra skrivet ! Efter sorg så kommer glädje.
2015-09-04

  lila fjäderblomman VIP
Ja precis så kan det vara. Så viktigt att förstå; imorgon är en ny dag!
2015-09-04

  Hanna Mari Wallin
Underbara rader kännbar förändring av ljusets helande kraft.
2015-09-04

  Maria Sundelin VIP
Skönt det
Kramar
2015-09-04

    Dan Myrbeck
Bra att sömnen ställer upp
utan att sova på saken,
alltid alert och vaken!
2015-09-04

  bittemi VIP
Så befriande skön vändning!
2015-09-04

    ej medlem längre
Ja det är otroligt hur mycket ljuset betyder för hur man mår!
Stämmer så bra!
2015-09-04

  Respons VIP
Ja ljuset verkar ha stor påverkan på vårt mående.
2015-09-04

    Elisabeth Nilsson VIP
När värsta dagen är gången, kommer ny dag oförstörd.
2015-09-04

  M.Eta
Du är så duktig på att förmedla känslor, fin text!
2015-09-04

  Marianne Räf
Ja, det är fantastiskt hur man
sover bort trötthet ! Väl noterat !
2015-09-04

  Junia VIP
Så skönt! Så vackert! Så mjukt! Fångar känslan
2015-09-04

    ej medlem längre
Härligt Marita!
2015-09-04

    ej medlem längre
Våra tankar styr våra känslor...
2015-09-04

    ej medlem längre
Låter helt underbart,
ta hand om dig och njut
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP