Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...


X.I.S.T.E.N.Z.

Jag är den jag är
och gör det jag gör
för att bli och förbli
den jag är.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-04 12:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fin vägbeskrivning och tänker att tavlan väl är kartan som leder till målet.
2015-09-06

  KYREUS of Sweden
Gott så;...
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP