Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte döma någon utan att förstå en persone essens.


Hon sa med en ton blott

Hon sa med en ton blott evinnerligt ensamt att~

Sinnet vill ej begära det som sägs, det andas av en tillsyn och enkel beröring

Hon log och inombords suckade minnet av dig, att begära utan ett enda ord kunna förmedla känslan av passion

Hennes kunskap om förtryckt ömhet delgav henne ett ljus som strålade för alla att se

Hon sa med en ton blott evinnerligt ledsamt att~

Tveka inte mer än ett andetag, se skönheten vars sinne är en gåva till er




Fri vers av Frida Andersson
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-04 22:02



Bookmark and Share


  Frida Andersson
Tack for kommentaren =)
2015-09-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
djupgående förnimmelse
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson