Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Den kyliga sömnen skänkte henne sinnesro

en trevande hand sökte sig mot hennes ljus,

den sjönk blott igenom hennes rysande kropp

 

inom en insikt där sömnen besegrades där föll 

hon igenom mörkret tillbaka till det betvingande

medvetenheten där hennes själ var oåterkalleligt trasig 

 

i en pöl av tårar och skakande sorg befann hon sig i 

ensamma rum, älskar du mig än? sinnets blödande sår 

fördrev henne till det kalla trägolvet

 

den förtvivlande närvaron omslöt henne och bad om och

igen efter nåd, hennes skakande kropp drog tunga andetag

och det tog blott ett ögonblick innan friden skänkte sin vila

 

 




Fri vers av Frida Andersson
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-01 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson