Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ett skåp vid trottoarkanten. Det har stått där i åratal utan att nåogn har försökt sig på att stjäla det. Jag tycker det är fantastiskt att eleskåpen får vara fredade.


Dagens aforism




Bilden av verkligheten är arrangerad.
Hade den varit naturlig hade du inte sett den posera.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-05 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP