Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självrannsakan






Beklagade mig
över mörkret i världen


insåg
med skammens rodnad på kinderna


mitt ljus var inte tänt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 597 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-09-05 09:44



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starkt, tankeväckande, bra skrivet!
2015-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Visst är det så, man får gå till sig själv först...bra med denna påminnelse...
2015-09-09

    ej medlem längre
God konklusion.
2015-09-08

    Dan Myrbeck
Bra att det gick
upp ett ljus för
dig.
2015-09-07

  Maria Sundelin VIP
En känsla det är lätt att känna igen sig i
Kramar
2015-09-06

  Lars Hedlin
Stark och berörande
2015-09-06

  Rise Little One
Det väcker en klocka...
2015-09-05

  M.Eta
Kom att tänka på sången " Det lilla ljus vi har, låt det få skina klart"! Fin text kram
2015-09-05

  StinaJ VIP
Ljuset finns där, bakom mörkret och väntar på att få skina igen. Bra förmedlat !
2015-09-05

  Blomma-Stjärna VIP
tack för påminnelsen - om jag "har tänt mitt ljus" och ser ut i världen är mörkret inte kompakt och oföränderligt - och jag kanske kan ta del på mitt eget lilla vis...
2015-09-05

  Anya VIP
Oj så bra! visst kan vi klaga och klaga men om vi inte jobbar med oss själva??? Fråga sig själv vad jag kan göra. Tack denna behövdes en dag som denna.
2015-09-05

  Hanna Mari Wallin
Man får sig en tankeställare med dina rader här

Tack!
2015-09-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så, som du så klokt skrivit, kan man känna sig.
2015-09-05

    ej medlem längre
Så gör vi nog lite till mans, det är lättare att se andras fel än sina egna.

2015-09-05

    ej medlem längre
Att läsa och
begrunda dina texter av klokskap
ger mig mycket...

2015-09-05

  louisegirl
Åh vad man känner igen sig i dina ord
Fint förmedlat!
2015-09-05

    ej medlem längre
Klokheten lyser hos dig...alltid.
2015-09-05

  överlevaren VIP
Insiktsfullt och bra skrivet!
2015-09-05

  Junia VIP
Känner igen mig - fyndigt formulerat! :-)
2015-09-05

  Marianne Räf
Fantastiskt väl skrivet ! Om ett
bekymmer, säkert många
känner igen sig i ! Jag, själv, iaf!
2015-09-05

    ej medlem längre
Ja så kan det vara!
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP