Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med anledning av uppropet i dagens 6/9 Dagens Nyheter.


Var är din Gud, Kerstin Ekman

 

 

Kerstin Ekman 

du är en ordets mästare

kan uttrycka dig i känlor

och empati.

 

Men var är din tro

var finns din Gud?

 

Du månar i ditt upprop

om en annan tro, en annan religion.

 

En religion som du egentligen

inte ser

men ändå månar för.

 

Om du själv inte är troende

varför är du då dömande

mot en religion

men förblindad av en annan?

 

Jag som är troende kristen

och ställer upp på min Gud

och min frälsare, Jesus Kristus

 

Blir kallad för rasist

och främlingsfientlig!

 

Jag godtar alla troende

alla religioner.

 

Den kristna tron

har kommit en lång väg

och utvecklats på den vägen.

 

Jag ser till alla människor lika värde

för det har Jesus lärt mig.

 

Tänker inte överge min tro

bara för en annan tro.

 

Kerstin Ekman 

var är din tro

var finns din Gud?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-06 10:42



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Alieu
Var har jag skrivit Allah? Och vad är du själv?
Jag respekterar alla religioner och även ateister, men då väntar jag samma tillbaka.
2015-09-06

  uppriktiga råd
Din gud är Allah igen gudom finns det förutom han, skaparen av himlarna och jorden och allt där mellan, ensam är han utan någon like.
2015-09-06

    ej medlem längre
Kerstin Ekman tillhör etablissemanget och bajsar fina meningar!
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP