Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tålamod och envishet





Spolades upp på Ensamhetens ö


såg fastlandet

längtade dit


Det var då jag lärde mig simma




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-09-07 09:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP

Kort men djup!
känns igen
inuti!
:)
2015-09-11

  Teresia Ridell
Starkt. Bra!
2015-09-09

  Lars Hedlin
JA bra där!
2015-09-09

  Eva Helene VIP
Fint detta!
2015-09-08

  Ingrid Trolle
Längtan är vår arvedel
2015-09-08

  bittemi VIP
Å vad bra att du gjorde det!
2015-09-08

  louisegirl
Nöden har ingen lag <3
Fint skrivet!
2015-09-08

    ej medlem längre
Ett motiverande mål kan skapa under.
2015-09-08

  Blomma-Stjärna VIP
med få rader och långa mellanrum
-säger du så mycket
jag tänker på flyktingars ibland övernaturliga förmåga till kamp - att den beror på
längtan!

2015-09-08

  lila fjäderblomman VIP
Jag tror att längtan är själens språk. Fint förmedlat Marita!
2015-09-07

  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande
Kramar
2015-09-07

  Junia VIP
Det var tur det fanns plats mellan raderna för denna text är djup och mellanraden säger också sitt. Mmm gillar!!
2015-09-07

  ULJO
Det är ofta slumpen som lär oss livsnödvändigheter.
2015-09-07

  Anya VIP
Lite ensam är man alltid... men mindre om man lär sig simma. Bra!
2015-09-07

    GG
Ibland måste man själv ta sig från sin ensamhet. Sedan är man alltid en bit starkare och kolkare.

Bra skrivet med mkt mellan raderna :)
2015-09-07

    ej medlem längre
Ja så är det nog, man måste ut ur tryggheten för att våga något...
2015-09-07

    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på:

Nöden är uppfinningarnas moder.
2015-09-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland får man träna på det man inte anser sig klara av. Men det går till slut, precis som du så fint beskriver.
2015-09-07

    ej medlem längre
Simborgarmärket i guld till dig!
2015-09-07

  överlevaren VIP
Så sant, det är livet!
Bra skrivet!
2015-09-07

    ej medlem längre
Om man
måste klarar man allt ...
2015-09-07

  Marianne Räf
Ja, man lär sig av motgångar
och vedermödor ! Så, det
kan löna sig att erfara
svårigheter...
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP