Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Ö K E N ....























ett liv utan kärlek



- blir öken






tack & lov


att kärleken



finns överallt,




kan få flöda



från de mest



oväntade källor.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-08 10:08



Bookmark and Share


  Cadena
Goda tankar.
2015-09-08

  bittemi VIP
Ja det är kärleken som ger liv! Fint skrivet
2015-09-08

  Ingrid Trolle
En mycket bra metamorfos
Utan kärlek överlever ingenting
2015-09-08

    ej medlem längre
Kärlek som livets vatten i en död och torr öken är en träffande bild
2015-09-08
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden