Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesin hjälper mig att uttrycka min kärlek till Gud, min största kärlek.


Om Gud



Större än någon annan
Större än livet själv
Omfamnar du mig,
Genom sorg, lycka, och framgång
Du står alltid vid min sida
Utan tvivel finns du i mig
i allt




Fri vers (Fri form) av södertörst
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-08 13:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra det!
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

södertörst