Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om hösten


Höstlängtan

Nu är tiden snart inne
tiden då allt dör
och susningar jag hör

bruna löv under mina sulor
löv med färg likt äggets gulor
en nystart i livet
jag tar det förgivet




Fri vers (Fri form) av södertörst
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-09 09:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra text...inget dör det går bara till vila..kram
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

södertörst