Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"What can be asserted without evidence can also be dismissed without evidence.” ? Christopher Hitchens,


Kristi sista frustande

Herren med bockfot lierar sig

med tristessen och tvånget.

 

Ett skålpund guld

glimrar som himmelska exkrementer

 

när bannbullan körs in

i skenhelighetens tredje öga

för att frälsa fårskockens självgodhet.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-08 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP