Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
=


E M P A T I - första lektionen

























så här:




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-11 16:48



Bookmark and Share


  Yrre VIP
japp men alla som inte är söta förtjänar med empati, inte nog med det, allt levande förtjänar det, ibland :D
2015-09-11

  Ingrid Trolle
En underbar liten
rackare med god
hörsel
2015-09-11

    ej medlem längre
Med stora öron kan man lyssna
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden