Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt

Kvällen faller in för natten
Tiden viker upp böckerna för de sömnlösa dårarna
Tallarna i skogen söker skydd för regnet
Bostadslösa flyktingar bussas in till sängsektionen på IKEA

Det var inte i går inte sa Farfar
Allmänningen sitter väl kvar och studerar teveutbudet
Ingenting å se i rutan i kväll
De kan lika gärna lägga sig och laga förfädernas tofflor

Allt verkar trasigt
Möblerna faller ihop i sina kartonger innan de packar upp
Men multikonstnären har en drog som heter Duga
Mycket sakta och mycket ensamt går den att sälja i tre steg




Fri vers av Rune Stakset
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-12 11:06



Bookmark and Share


    samole
Duga?
Tänker ganska mycket på "nog".
Tex bra nog.
Drogen duga är det ungefär samma sak, eller motsatsen, när det är en drog?
Hur är duga en drog?
Ser att du också är två språklig, i vilket land är du uppväxt?
Mvh Johanne
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Rune Stakset