Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt

Lite hade jag kvar
Jag märkte inte snön
som flög över vägen
i den kyliga eftermiddagen
när solen gick ner.
Men tungsinnet rann ut
mellan trottoaren
och smälte bort.
Så lite hade jag kvar
av det brödet du köpte i går.
Fåglarna fick smulorna.




Fri vers av Rune Stakset
Läst 168 gånger
Publicerad 2016-02-20 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rune Stakset