Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt

Tiden leger ingen sår
Tiden salter sår
Gjør dem mer begriplige

Kasper spiller ikke musikk lenger
Han kan ikke for da begynner han å gråte
Kasper er en respektert musiker

Nynner gamle sanger
Fortellinger av Gud
Salt søken og en tenkt velvære




Fri vers av Rune Stakset
Läst 171 gånger
Publicerad 2016-08-09 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rune Stakset