Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberlördag.

September visar sig
från sin allra bästa sida.
Solen står högt på himlen
smeker björkarnas gulgröna skrud.
Vattnet glittrar och kluckar inbjudande
flera svanar guppar fridfullt på andra sidan.
Allt skiner och lyser och vi mår bra
vi sitter i solen och njuter -det känns som sommar!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-13 20:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint att ha en sån dag att njuta av!
2015-09-16

  Gabrielle Laurèntzen
Underbart diktat om en härlig tidig höst eller dröjande sommardag. Njutningsfull stämning!
2015-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott att läsa...här har det varit gråväder...
2015-09-14

    Dan Myrbeck
Ja, den dröjer kvar.
2015-09-14

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-09-14

    ej medlem längre
Underbart fina ord!
2015-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbar dag att njuta av!
2015-09-14

  ULJO
........ Fint skaldat
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP