Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna tänds


höstmorgon
lämnar huset
med radion på



vinterskymning
längs gatan tänds
skuggorna




jag har det bra ställt
går ut i natten och njuter
av plommondoften




öde strand
lägger ena benet
över det andra




Bunden vers (Haiku) av Ola L
Läst 735 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-13 23:00



Bookmark and Share


  Deva
Har precis köpt boken och tycker många texter är väldigt fina. Hoppas att du får många köpare!
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola L