Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(---------


M A G N E C Y L

























A S Y L






var hans sista hopp


...men,



det blev från VÄSTERBRON



efter 2 burkar magnecyl


och en flaska vodka




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-15 12:21



Bookmark and Share


  Cadena
Oj-oj-oj
tala om mycket sagt med få ord och träffsäkert.
2015-09-17

  Ingrid Trolle
Mycket berörande
2015-09-16

  Maj-Lis VIP
Berörande tragiskt
2015-09-16

  bittemi VIP
Sorgligt berörande!
2015-09-16

  Nannie
berörande diktat
2015-09-15

  Yrre VIP
Berör.. :(

2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden