Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övermätta gamla själar

 


den smala vägen
alla turer runt en hög med grus
det kanske just då var optimalt
men nu är vintern nästan här

alla tåg som for förbi
har aldrig varit mer aktuellt
det som vi såg då
ska visa sig även just idag

alla som ställde sig i kö
med gamla fynd från en second hand
det finns visst gnistor kvar
i övermätta gamla själar

den smala vägen
vem gömmer sig i en hög med snö
kanske är det du och jag
och nu är vintern här

        




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 390 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-15 18:05



Bookmark and Share


  cilax VIP
fina stråk här
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike